Clientervaringen Zorgkaart

“Hele fijne en persoonlijke zorg bij de zwangerschap en bevalling. De verloskundigen zijn kundig, nemen echt de tijd en zijn heel betrokken. Je merkt dat ze onderling ook goed overdragen/contact hebben met elkaar.”

“Meer dan tevreden! Wat een fantastische vrouwen werken er bij de verloskundige praktijk Castricum. Als je opzoek bent naar een praktijk die écht naar je luistert dan moet je zeker bij hun zijn! Daarnaast zijn ze ook fantastisch in het begeleiden naar je bevalling en zeker als je het spannend vind. Ik kan niks opnoemen over wat eventueel beter zou kunnen!”

“Zowel ik als mijn partner hebben een hele goede ervaring met de Hester, Machteld en Hilde. Er werd tijdens de gesprekken zowel tegen mij als tegen mijn partner gepraat, wat we beide heel prettig ervaarden. Tijdens de zwangerschap was er ruimte en tijd voor vragen en om twijfels te bespreken omtrent de bevalling. We hebben ze allemaal genoeg gezien en gesproken tijdens de zwangerschap om comfortabel te zijn bij alle drie bij de bevalling. Tijdens de bevalling zelf was de ondersteuning perfect, precies zoals gevraagd in het geboorteplan en uiteindelijk een hele mooie ervaring mede door Hester die precies aanvoelde wanneer er ondersteuning nodig was en wanneer niet. Ook hebben we ze allemaal nog even gezien na de bevalling, wat heel fijn is om het af te sluiten. Niets anders dan lof!”

“Hilde, Hester en Machteld hebben ons heel fijn begeleid door de zwangerschap heen! Ik kon altijd bij hen terecht, bij vragen hadden we super snel reactie per mail en vaak belde ze nog even. Ook tijdens en vlak voor de bevalling heeft Hilde me super geholpen. Ik voelde mij altijd op mijn gemak bij hen. In de kraamweek zijn ze 2x langs geweest en paar keer gebeld. Kortom: heel fijn en vertrouwd geholpen!”

“Mijn ervaringen bij Verloskundige Praktijk Castricum is erg positief. Je leert gedurende je zwangerschap de verloskundigen goed kennen en er is veel ruimte voor jouw eigen visie en wensen. Hoe zij bij de bevalling én gedurende de zwangerschap het vertrouwen uitstralen en geloven in het natuurlijke proces.”

“Ze sprak vertrouwen uit, moedigde aan en ze wist mijn man er op de juiste wijze bij te betrekken.”

“Ik ben erg dankbaar voor het veilige gevoel dat jullie mij gaven in lichamelijk en emotioneel opzicht tijdens mijn zwangerschap, bevalling en er na”.

“Het laat zich niet goed onder woorden brengen, maar bedankt voor alles! Echt!”

“Jullie zijn vakvrouwen met enorm hart voor de zaak! Mede door jullie heb ik een héél fijne zwangerschap gehad!”

“Het is heel fijn als er naar je geluisterd wordt en met je meegedacht. Jullie creëren met elkaar een heel veilige omgeving om jezelf te kunnen zijn”

“Het is een prachtige reis geweest, waarin ik meer en meer het vertrouwen in mezelf kreeg”

“Jullie hebben me altijd gesteund in het vertrouwen in mezelf, daarvoor ben ik heel dankbaar, dat heeft veel voor me betekend!”

“Ik kijk terug op een intense en bijzondere bevalling, waarbij er veel ruimte is geweest voor mijn eigen aandeel”

“Ik gun elke vrouw deze manier van bevallen”.