Bereikbaarheid

Onze praktijk bevindt zich in het centrum van Castricum. Van hieruit bedienen we de hele regio rondom Castricum; Bakkum, Limmen, Heemskerk, Uitgeest, Heiloo en Akersloot.

Sinds 1 December 2022 zijn we gevestigd op de Dorpsstraat 102 in Castricum. Het karaktaristieke pand biedt alle ruimte voor een mooie wachtkamer, spreekkamer en echoscopie.

We houden spreekuur op afspraak. We zijn tussendoor ook altijd bereid om jullie vragen te beantwoorden.  Om het spreekuur in alle rust te kunnen houden, verzoeken we je ons te mailen (info@vpcastricum.n) bij niet urgente vragen, we nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Voor niet dringende zaken en verplaatsen van afspraken kun je op maandag tot donderdag van 09:00-13:00 contact opnemen met Machteld op:

                         0251 67 03 33 

Wil je je aanmelden voor begeleiding rondom je zwangerschap, bevalling of kraambed? Schrijf je bij ons in via het inschrijfformulier.

Indien je graag direct een verloskundige wilt spreken voor urgente zaken dan kun je ons 24/7 bereiken via het spoednummer:

                         085 799 1414

Bij geen bereik/ telefoonstoring kun je bij spoedgevallen contact opnemen met het Rode Kruis ziekenhuis: 

                         0251 26 49 97

Meldt dan dat je onder controle bent bij Verloskundige Praktijk Castricum, wij zullen dan gebeld worden op onze privé nummers.